неділю, 15 січня 2012 р.

Краса розлитої кави від Siebe Warmoeskerke

Зараз Siebe Warmoeskerke - один з найвідоміших і найяскравіших голландських фотографів. В це важно повірити, але ще 5 років тому він мріяв стати столяром і про фотографії не думав зовсім.

Фотографія, яка зробила його популярним буквально за один день, була зроблена випадково. Ось як розповідає про це сам Siebe:
Початковою ідеєю знімку було просто перевірити, наскільки хороший на високих ISO мій новенький D700, але, в кінцевому підсумку, все стало набагато цікавіше.

Справді, далі було набагато цікавіше. У перший же день публікації фотографію переглянуло більше 5000 чоловік на Flickr. Побачивши такий ажіотаж, Siebe зробив нове Cookie Splash! фото з ​​аналогічною концепцією, але в трохи іншому антуражі. І ця фотографія опинилася в центрі уваги.

У результаті Siebe Warmoeskerke зробив серію знімків, в яких краса розлитої кави просто вражає і надихає. Хоча складно уявити, скільки знадобилося кави та печива для цих знімків, а також те, скільки довелося прибирати після такої фотозйомки:):






Секрет фото Cookie Splash! від Siebe Warmoeskerke

У зв'язку з популярністю Cookie Splash! фото, електронна пошта фотографа-початківця була забита повідомленнями з питаннями про те, як він робить такі знімки. Siebe вирішив не відповідати кожному особисто, а виклав докладну інструкцію і відео.

Інструкція: 
  1. знайдіть для знімка прикольну чашку
  2. налийте в неї каву майже до країв 
  3. наведіть камеру на чашку 
  4. переконайтеся, що ви отримаєте саму коротку витримку (для цього поставте максимально можливе значення ISO) 
  5. встановіть камеру в режим безперервної зйомки 
  6. візьміть невеликий важкий предмет, наприклад яйце або що-небудь на зразок нього 
  7. натисніть на спуск і кидайте!


0 коммент.:

Дописати коментар