середу, 13 квітня 2011 р.

Незвичайні басейни світу

Всім привіт!

Мрієте про власний басейн? Ось вам цікаві ідеї - "Незвичайні басейни світу"

Басейн «Badeschiff»
Badeschiff – це стара баржа, яка була перероблена в басейн і тепер відкрита для всіх бажаючих, знаходиться в Берліні. 


"Підвісний" басейн

Цей басейн знаходиться прямо в центрі Далласа у п'ятизірковому готелі «Joule» і висить прямо над однією з центральних доріг на висоті 8 поверху.


Басейн «Infinity»

У цього басейну, розташованого в готелі люкс-класу Alila Ubud, що знаходиться на о.Балі, абсолютно немає бортів. Саме тому він називається «Infinity», що означає «безмежний». Справжній архітектурний шедевр.


"Кривавий" басейн

Цей елегантний басейн криваво-червоного кольору знаходиться в одному із фешенебельних готелів острова Koh Samui, Тайланд.


Підземний басейн

Підземний басейн розташований у містечку Midway штату Юта, США прямо в кратері згаслого вулкана, що забезпечує постійно теплу воду.


Найбільший басейн у світі

Найбільший басейн у світі знаходиться в Чилі, його довжина становить близько 1 км, займаючи площу близько 8 га, і вміщує близько 300 000 кубометрів води.


Найглибший басейн світу

«Немо 33» - дайвінг центр у Бельгії, саме в ньому знаходиться найглибший басейн світу. У басейні є 2 рівня глибини 5 і 10 метрів, на яких розташовані плоскі платформи, а також яма глибиною 33 метри. Об'єм води в басейні близько 2500 тисяч літрів!


Найбільший критий басейн

Розташований в Японії «Ocean Dome» є найбільшим критим басейном у світі. Його довжина становить близько 300м, а ширина близько 100м.



Басейн "Глобальне потепління"

Це не Нью-Йорк пішов під воду, це рекламна акція, виконана в рекламним агентством Ogilvy & Mather Mumbai (Індія) для HSBC. Банк хотів привернути увагу до проблеми глобального потепління і рекламне агенство запропонувало відмінну ідею - розмістити на дні басейну величезне зображення Нью-Йорка. Виглядає приголомшливо!


Прозорий басейн

Сучасний басейн із прозорим дном - чудова дизайнерська знахідка.


0 коммент.:

Дописати коментар